karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

AB TOMAS KJELLMAN NEWS

Täältä löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.
1 minute reading time (265 words)

Toimivan palvelun takana on aina ihminen

kjellman2018_web

MAANVILJELIJÄ Jaakko Harjunen hoitaa Suomen kaakkoisinta lypsykarjatilaa Virolahden Vaalimaassa. Navetassa on kuutisenkymmentä lypsävää yhden robotin hoidellessa lypsytyön. Harjunen on havainnut tilanpidossa tarvittavien varasosien ja tarvikkeiden tilaamisen Kjellman.fi nettikaupasta erittäin edistykselliseksi toimintatavaksi.

Kuvat ja teksti: Visa Vilkuna

Kjellman APEuutiset, 2018

Tilaukset navetalta
Kokemusta nettitilauksista isännällä on jo reilun kolmen vuoden ajalta. Tilaukset on helppo tehdä kotoa tai navetan toimistosta. Kjellmanin nettikauppa on Harjusen mukaan tarpeeksi monipuolinen eli sieltä löytää helposti juuri tarvitsemansa tuotteet. Kattavassa valikoimissa on runsaasti vaihtoehtoja kunkin käyttötarpeen ja asiakkaan mieltymyksen mukaan. Tuotteiden selaaminen on erittäin vaivatonta selkeän ryhmittelyn ja kuvien ansiosta. Harjusen tekemät tilaukset ovat käsittäneet pääosin seosrehuvaunun teriä ja muuta pientä kulutusosaa. Tilauksia tulee tehdyksi muutaman kuukauden välein. Kaikki netissä tehtyjen
Tilausten toimitukset ovat menneet sataprosenttisesti oikein. Nopeus ja helppous ovat Harjusen mukaan järjestelmän suurimpia valtteja. Tilauksen jälkeen paketti on viimeistään parin päivän sisällä kotipihassa. Mikäli kaikesta huolimatta tuotteista on kysyttävää, Kjellmanin varaosapalveluun voi soittaa tai lähettää sähköpostia.

www.kjellman.fi


HELPPO JA NOPEA
Harjunen miettikin, voiko varaosapalvelu tämän helpommaksi mennä. Myös Ab Tomas Kjellmanin nettikaupan varaosien ja tarvikkeiden hinnoittelu tuntuu olevan erittäin kilpailukykyinen. Suora yhteistyö euroop- palaisten alkuperäisiä kulutus- ja varaosakomponentteja valmistavien yritysten kanssa takaa korkean laadun ja suhteellisen huokean hinnan. Nettikaupan etusivulla on aina tiettyjä tuotteita erikoistarjouksessa. Tämän lisäksi kanta-asiakkaaksi kirjautumalla on mahdollista päästä käsiksi vielä edullisempiin tarjouksiin.

- Valmis pakettihan tämä Kjellman.fi nettikauppa on. En keksi oikeastaan mitään kehitettävää. Kaikki on löytynyt, mitä olen tarvinnut. Suosittelen lämpimästi muillekin viljelijöille ja urakoitsijoille, Jaakko Harjunen summaa lopuksi.


Nopeat toimitukset

​Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset ehtivät nopeimmin asiakkaalle.

ORIGINAL KJELLMAN PARTS

Original Kjellman Parts varaosia toimitetaan nykyään ympäri eurooppaa. Verkkokauppa tarjoaa palvelua kolmella eri kielellä.

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA

Puhelinyhteys varaosamyyjään varmistaa oikean osan tilaamisen.

Vredo nurmen suorakylvö työnäytökset kevät 2018
Tavoitteena käsityön minimointi
 

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Teollisuuskatu 2 A, 68800 KOLPPI

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

 

Essi Intranet: