karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

AB TOMAS KJELLMAN NEWS

Täältä löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

LIETEVAUNUT JEANTIL

Slide background

JEANTIL GT JA GTi LIETEVAUNUT

Slide background

Saatavilla monipuolisilla levitysvarusteilla

Slide background

LAAJA MALLISTO

Eri akselisto vaihtoehtoja

Slide background
Slide background

JEANTIL GTi imupainevaunut

Slide background

TEHOKAS

TÄYTTÖ

Slide background

MULTAUSVAUNU AMMATTILAISILLE

JEANTIL LIETEVAUNUT

Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua. Ne ovat suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön.

Jeantilin kokonaistaloudellisuus koostuu monista eri osatekijöistä mm. täyssinkitys pidentää vaunun ikää huomattavasti, jopa kaksinkertaisesti verrattuna tavalliseen teräslevyyn. Lietevaunumallisto on kattava aina 4500 litran säiliöistä 24000 litraan asti. Kaikki Jeantilin säiliöt ovat 97/23 CD PED (paineastiadirektiivi >0,5b) standardin täyttäviä. Jeantil lietevaunun erinomaiset pelto- sekä maantieajo- ominaisuudet takaavat sekä jousitettu vetoaisa että Colaertin maatalouskäyttöön valmistamat erikoisakselit. 1 -akselisissa vaunuissa on kiinteä akseli, 2-ja 3-akselisissa voi olla lehtijousitettu tai hydraulijousitettuakselisto. Renkaat ja ohjautuvat akselit ovat saatavilla asiakkaan toivomuksen mukaan. Rakenna oma unelmavaunusi. Asiantuntijoidemme kanssa voit räätälöidä vaunuusi käyttöösi sopivat akselit, renkaat, täyttölaitteet, levitysvarusteet ym. lisävarusteet. Oikean vaunun valinta varusteineen riiippuu mm. ajettavasta lietteestä, peltolohkon kaltevuudesta ja maalajista johon liete levitetään.

MONIPUOLISET TÄYTTÖLAITTEET TURBOTEHOSTIMILLALAADUKKAAT PINTALEVITTIMET JA MULTAIMET ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

 

Jatka lukemista
3111 osumaa
0 kommenttia

LANTAVAUNUT JEANTIL

Jeantil lantavaunut

Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden tarkkuuslannanlevitysvaunujen edelläkävijänä. Tänä päivänä Jeantil vie tuotteitaan yli 30 maahan.Jeantil EVR-mallisto on erittäin laaja, kuormatilavuudeltaan 8,5 - 27 m 3 1, 2 ja 3-akselisia vaunuja. Katso myös uusi Jeantil Evo 3

EVR on valmistettu RS 420 erikoisteräksestä ja EPR-mallisto on valmistettu Hardoxista ns. Monobloc –lannanlevitysvaunu. Tuotekehittelyn ansiosta vaunussa on itsekantava runko, kuormatila on tehty ulospäin kaarevaksi ilman teräviä jäykistyskanttauksia, eikä siinä käytetä ruuviliitoksia kuormatilassa. Näin lanta ei ”holvaannu” ja vaunu on helppo puhdistaa. Vaunussa on erittäin järeä ankkuriketjupohjakuljetin ja kolat on valmistettu u-palkista. Pohjakuljettimessa on portaattomasti säädettävä hydraulinen veto. Levittimen läpäisykyky on niin huima, että kuorma voidaan tyhjentää yhdessä minuutissa! Levitystyöjälki on erittäin tasainen, joten levitys nurmelle onnistuu erinomaisesti ja levittyy jopa 24 metriin saakka. Monta syytä valita Jeantil.

LEVITTIMET:

 OHJAUSYKSIKÖT:

Jatka lukemista
2938 osumaa
0 kommenttia

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Teollisuuskatu 2 A, 68800 KOLPPI

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

 

Essi Intranet: