karjatilan varaosat ja koneet

Tehoa ja taloudellisuutta karjatilojen ammattilaiselta

 Ab Tomas Kjellman tarjoaa monenlaisia eri ratkaisuja maatilan kuljetuksiin. Jeantil on maatilan ja urakoitsijan laatu kippiperäkärry. Sen vertaansa vailla olevat monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täysverisen ammattilaisen kaikenlaiseen kuljettamiseen. Leveät ja sileät puolipyöreän muotoiset BR-kippikärryt ja TP-dumpperi-vaunut ovat nykyaikaa. Kanttaamaton lavarakenne on turvallinen, kestävä ja nopea tyhjentää pienelläkin kippauskulmalla kaikesta materiaalista. Se tuo parempaa vakautta työssä. Kaikissa Jeantilin vaunuissa näkyy innovatiivinen muotoilu ja vankka, laadukas ammattitaito sekä varusteiden monipuolisuus. Sillä voit kuljettaa; rehua, lantaa, viljaa, haketta tai maata.

Peecon cargo kippiperävaunut ovat hollantilaisen Peeters Landboumachinesin valmistamia kippiperävaunuja. Vaunuja on saatavilla 1- 2 -3 tai jopa neljä akselisilla alustoilla. Läpimenevät tandemakselit tuovat maantienopeuksille kaivattua vakautta. 

Ruotsalaisen Metsjön valikoimista löytyvät koukku- ja jalkalava-alustat. Kaikissa MetaQ vaunussa on tukeva suorakaiteen muotoinen RHS putkipalkkirunko, joka kestää väännöt ja rasitukset. Vahvan ja matalan runkorakenteen sekä jousituksen sylinterien oikean sijoituksen ansiosta vaunu on tukeva huonoissakin olosuhteissa. Alusta voidaan säätää vaakasuoraksi +/- 10 ast. ennen kippausta. Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset. MetaQ perävaunussa kaksi-, kolme-, neljä tai jopa viisi- BPW 10,5 tn akselia, joten teknisen kantavuutta on 20-50 tn ja jokaisella akselilla on itsestään säätyvät hyvin suojatut jarrut, jotka vähentävät huomattavasti traktorin jarruhuolto tarpeita.

Jalkalava-alustat
Jalkalava-alustat
Pöyhimet
Kippiperävaunut
Peecon kippiperävaunut
Peecon Cargo
Tuorerehuvaunut
Tuorerehuvaunut
Dumpperivaunut
Dumpperivaunut
Lavat
Lavat
Jeantil Puskuvaunut
Jeantil Puskuvaunut
koukkulavavaunu alustat
koukkulavavaunu alustat

Esitteet

 

    

TUOTTEET

 

KANTA-ASIAKAS

 

button login

 

SEURAA MEITÄ

 

Youtube logo

MYYMÄLÄT

 

KONEMYYNTI

  • 0424 720 600

 

VARAOSAT

  • 0424 720 300

 

LASKUTUS

  • 0424 720 500

 

Ab Tomas Kjellman

 

Teollisuuskatu 2 A, 68800 KOLPPI

FINLAND

Puh. +358 42 47201

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

y-tunnus: 0706216-7

 

 

Essi Intranet: